Een nieuw jaar, een nieuw thema

De diffuser verspreidt een heerlijke geur. Cedarwood, Bergamot en Patchouli. Met een kop koffie in mijn hand mijmer ik wat over het afgelopen jaar en het komend jaar als ik opeens zomaar uit het niets een heel diep gevoel van geluk omhoog voel komen. Het ontroert me. Ik krijg er tranen van in mijn ogen. En ik voel me intens blij en dankbaar.

Wat een bijzonder jaar is 2018 geweest. Wat heb ik veel oude shit losgelaten. Nog even ervaren wat ik echt niet meer wil. Om vervolgens te kiezen voor wat ik wel wil in mijn leven.

Ook 2019 gaat een bijzonder jaar worden. Een jaar van creatie en manifestatie. Van je weg en je plek vinden. Ik voel het aan alles. Heb er zo’n zin in! Mijn thema voor 2019 is al bekend: “Manifestatie: dreams come true”.

Ik geloof er in. Nu wel. Jarenlang heb ik geloofd dat geluk niet voor mij was weggelegd. Dat overleven het hoogst haalbare is. En dat deed ik dan ook, overleven. Ik ervoer het leven als zwaar en was regelmatig depressief. Het leidde zelfs tot 3 burnouts.

Ik dacht dat die burnouts kwamen door alle problemen in mijn leven. Maar uiteindelijk bleken ze alleen een teken dat ik mijn leven niet handig aan het leven was. Dat ik mezelf, mijn verlangens en mijn kwaliteiten ontkende. En dat wilde gezien worden.
Ik luisterde niet naar de tekens. Tot ik er niet meer omheen kon.

Ik ben bewust begonnen met het onderzoeken wie ik nu ben en wat ik wil. Ik heb eindeloos geoefend in het veranderen van mijn mindset en emoties, zodat ik aan ging trekken wat ik wilde. Wat heeft me dat veel gebracht!
Eindelijk heb ik volop zin in het leven. Ik ben niet meer bang voor de toekomst. Ik kijk er naar uit. Omdat ik nu weet hoe ik invloed heb op mijn eigen leven en daarmee op mijn toekomst. Ik leef!

Ik wens jou ook een geweldig 2019 toe. Waarin jij centraal staat met jouw wensen en verlangens. Waarin je geniet van jezelf en van het leven. Je bent het zo waard! En heb je hier een beetje hulp bij nodig, bel me dan. Ik help je graag.

Nog 2 dagen kan je gebruik maken van mijn mega-aanbieding. Het coachtraject Puur in eigen Kracht met 2 supervette bonussen! De set emotieoliën met diffuser twv € 312,00 om je te ondersteunen. En de masterclass Laat de ballen maar vallen en ontspannn twv € 149,00.
Kijk voor meer info op www.krachtigenpuur.nl/eindejaarsactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *