pexels-photo-206608 groot

Coachtraject

Puur In Eigen Kracht

Wil je nu eindelijk een constructieve oplossing voor een fijner en lichter leven? Een leven vol geluksmomenten, waar je volop van kan genieten? Wil je helemaal gelukkig jezelf zijn? De sleutel ligt bij jou. Met mijn effectieve coachingstraject help ik je stap voor stap op weg naar een ander leven, een leven waarin jij bepaalt en waarin jij de hoofdrol speelt. Want pas als je goed weet wie je bent en jezelf geeft wat je nodig hebt, dan kan je dat aan anderen geven.

In 7 heldere stappen ga je van bewustwording, via transformatie, naar een nieuwe toekomst. Mijn persoonlijke begeleiding helpt je de stappen ook daadwerkelijk te zetten. Je kruipt uit je pop en ontvouwt gaandeweg je vleugels om deze uiteindelijk uit te slaan. Op weg naar een toekomst die bij jou past. Waardoor jouw leven eindelijk leuk en lichter wordt. Dat verdien je. Geluk is een geboorterecht, ook voor jou. Eis het op! 

In elke sessie pakken we een andere stap aan. Elke volgende stap is een logisch vervolg op de voorgaande stap. Aan het einde heb je vele inzichten opgedaan, belemmeringen opgeruimd en weet jij hoe je je eigen leven vorm kunt geven op een manier die bij je past.

Wat krijg je?
♥  telefonische intake (Op-Weg-Gesprek).
♥  7 individuele coachingssessies (90 min) n.a.v. de 7 onderwerpen, live of via Skype. 
♥ accountabilitycall (60 min) via Skype, een maand na afronding van het traject om te bespreken hoe het gaat en of je nog ergens tegenaan loopt.
♥ mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen via de mail.
♥  digitale werkbladen met uitleg en opdrachten bij elke stap.

Wat zijn de 7 stappen?
1. Van verleden naar heden
2. Wie bepaalt jouw geluk?
3. Wat je denkt, ben je zelf
4. Wie ben jij écht?
5. Kies wat past bij jou
6. Jij in je omgeving
7. Blik op de toekomst

Wat is je investering?
De investering voor de reis van je leven is € 995,00

VIP-Sessie

Een dagdeel 1-op-1 coaching naar jouw behoefte. Samen overleggen we van tevoren waar we dit dagdeel intensief mee aan de slag gaan. Dat kunnen bijvoorbeeld 1 of 2 stappen zijn uit het coachtraject, een thema waar jij graag aan wilt werken of een combinatie van beiden. We vullen dit dagdeel helemaal op maat in, om zo een flinke stap te zetten op weg naar jouw nieuwe leven.

Wat krijg je?
♥  telefonische intake (Op-Weg-Gesprek).
♥  een ochtend (9.30-12.30u) of een middag (13.30-16.30u) individuele coaching.
♥ accountabilitycall (60 min) via Skype, een maand na de VIP-sessie om te bespreken hoe het gaat en of je nog ergens tegenaan loopt.
♥ mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen via de mail.
♥ een welverdiende pauze met koffie, thee en wat lekkers.
♥ digitale werkbladen met uitleg en opdrachten voor zover passend bij de sessie.
Indien een live sessie niet mogelijk is, is het een optie om de VIP-sessie via Skype te houden.

Wat is je investering?
De investering voor deze bijzondere VIP-sessie is € 349,00

Losse coachsessie

Is een compleet traject of een VIP-dag teveel voor je, dan kun je ook een losse coachingssessie boeken. Hierin kunnen we bijvoorbeeld één stap uit de methode behandelen. Of we gaan aan de slag met met jouw eigen, specifieke coachvraag. Elke stap die je neemt op weg naar jouw nieuwe toekomst is er één en elke stap brengt je dichter bij je einddoel. 

Wat krijg je?
♥  telefonische intake (Op-Weg-Gesprek).
♥  een individuele coachingssessie (90 min)
♥  digitale werkbladen met uitleg en opdrachten voor zover passend bij de sessie

Wat is je investering?

De investering voor een losse coachingssessie van 90 min is € 112,50

Wanneer je na de 1e coachingssessie besluit het complete traject te doen, wordt de prijs van deze sessie in mindering gebracht op de prijs van het complete coachingstraject.